English Magyar
Carion

 

Central NOK Zrt.

A Central NOK Szervező Zrt. üzleti tevékenysége Nemzeti Otthonteremtő Közösségek szervezése. A Nemzeti Otthonteremtési Közösség (NOK) Magyarország egyik leginnovatívabb és legsikeresebb új lakás vásárlási lehetősége. A 2017-ben bevezetett pénzügyi termék több megtakarítási forma legjobb tulajdonságait ötvözi. Azoknak a magyar családoknak nyújt biztonságos és kiszámítható előtakarékossági lehetőséget, amelyek időben és tervezetten szeretnének hozzákezdeni új lakásvásárlásuk anyagi forrásainak megteremtéséhez.

Az átlátható és biztos háttérrel működő modell több időtávon és számos, szabadon választható részletfizetési lehetőséggel teszi kényelmessé és megvalósíthatóvá a megtakarítások tervezhetővé tételét. A közösségi lakásvásárlás – prudens és transzparens működés mellett biztosított – másik, jelentős előnye, hogy a 120 és 180 hónapos ciklusok ideje alatt összegyűjthető akár több tízmilliós milliós nagyságrendű megtakarítások mellé jelentős, mintegy 4,5 millió forintos állami támogatást is biztosít azon tagok számára, akik szabályosan teljesítették a befizetéseiket.

A Magyar Nemzeti Bank által felügyelt közösségek tagjai – a jelentős állami támogatás mellett – hitel és kamat nélkül, akár már a teljes megtakarítási ciklus vége előtt hozzájuthatnak az általuk elképzelt új ingatlanokhoz.

A Central NOK Szervező Zrt. szervezői tevékenységéhez szükséges megbízható szervezői tevékenység végzésére jogosító határozatot 2017. április 12.-én vette kézhez a Magyar Nemzeti Banktól.

www.cnok.hu